3D Tuinontwerp maken.

Een 3D Tuinontwerp is een goed instrument! Het 3D Tuinontwerp kan je een goede indruk geven van hoe jouw tuin eruit komt te zien, straks als de tuinaanleg klaar is.

Vroeger was het maken van een 3D Tuinontwerp een vak apart. Je moest als tuinontwerper niet alleen creatief zijn, als tuinontwerper (of tuinarchitect) moest je vooral ook goed kunnen tekenen.

De tuinarchitect van vandaag is erg geholpen met zijn/haar pc. (Krijg een indruk) Elk tuinidee en ieder tuinontwerp kan snel worden uitgewerkt in een 3D-Tuinontwerp. Zo kan je door de virtuele tuin heen lopen, foto’s maken en het tuinontwerp waar nodig aanpassen.

Heb je de tuinontwerper dan nog wel nodig? Op internet kan je toch zelf gratis een 3D Tuinontwerp maken?

De tuinontwerper of tuinarchitect is nog steeds onmisbaar wanneer je op zoek bent naar een uniek tuinontwerp! Want ook in een 3D tuinontwerp gaat het niet om het leuke plaatje of het spetterende tekenwerk. Een uniek en duurzaam tuinontwerp laat je maken door een vakman/vakvrouw, een tuinvormgever. Iemand die kennis heeft van tuinen, van tuinmaterialen en van tuinplanten. Want tuinvormgeving is functioneel denken en tegelijkertijd creatief werken met levende en levenloze tuinproducten.

Samen een 3D Tuinontwerp maken? Bekijk de website www.StamTuin.nl en lees hoe tuinontwerper Sander Stam voor iedere tuin een uniek Tuinontwerp maakt. Stam Tuinvormgeving is werkzaam in de regio Ede / Veenendaal. 

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.