Blog Stam

Tuinbeurs Fleurig

Geplaatst op 24 mei 2014

Tuinbeurs Fleurig; na een aantal jaren weer terug in de regio. De Tuinbeurs waar ik als jochie jaarlijks naar toe ging met moeder en oma. Indrukwekkende waterpartijen en hedendaagse tuintrends werden toen al ten toon gesteld.

Nu heb ik zelf een stand en met een unieke tuinkas zal ik de aandacht trekken van het grote publiek. Het ontwerp van de tuinkas laat de bezoekers van de tuinbeurs zien wat je zoal kan met basisproducten als glas, staal en hout. Ook laat de tuinkas zien dat er meer bouwvormen zijn voor een veranda of terrrasoverkapping en dat Stam Tuinvormgeving in staat is unieke ontwerpen en ideeën te ontwikkelen.

Het ontwerp van de tuinkas kent al z'n eerste succes. Bloemisterij Meent & Bouman zal namelijk hun nieuwe binderij bouwen op basis van het ontwerp van de tuinkas. Meer informatie over dit unieke project zal zeker volgen op StamTuin.nl

Tot slot:  Eren wie ere toekomt.
Het realiseren van het prototype van de tuinkas, welke te zien is op de tuinbeurs Fleurig, is mogelijk gemaakt door mannen met vakkennis. Kennis van glas, hout en staal is noodzakelijk om een duurzaam object als de tuinkas tot een succes te maken. Daarom wil ik de volgende mannen bedanken voor hun bijdrage bij het ontwikkelen van de tuinkas.

STAAL: Nico Teunissen - De Kamper Bouwmetalen

HOUT:  Frans van de Lagemaat - Bosmaat "Maatwerk in Hout"

GLAS:   Aart Bouman - XL-glas

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.