Blog Stam

Doe-het-zelf - Tuinaanleg

Geplaatst op 21 juni 2015

“Wil je even laten weten dat ik het een TOP tuinontwerp vind. Ik voel me er nu al helemaal in thuis. Elke keer als ik ernaar kijk denk ik WAUW!  Complimenten hoor!"    Groetjes Dineke.

Een geweldig compliment voor een tuinontwerper, na oplevering van het tuinontwerp. Middels een ontwerpsessie op locatie hebben we samen de basis gelegd voor het tuinontwerp.  Nu, 3 maanden later is de tuinaanleg afgerond en is het resultaat fantastisch! Nu geen complimenten voor de tuinontwerper maar voor de klant.

Het tuinontwerp voor deze stadstuin vormde een perfecte basis als werktekening. En met die werktekening zijn Gert en Dineke aan de slag gegaan. Eigenhandig hebben ze de hele tuin aangelegd met terrassen, een vlonder, bloemborders en een vijver. De vijver heeft een professionele vijverpomp-installatie en het houtwerk is prachtig uitgevoerd. Het vlonder en de haardhout-berging zijn exact uitgevoerd zoals ontworpen, gemaakt van Eurpese houtsoorten als Douglashout en Kastanjehout.

Nu is het dus mijn beurt om mijn complimenten over te brengen: "Gert en Dineke, uniek hoe jullie aan de slag zijn gegaan met het tuinontwerp. Werkelijk tot op het detail mooi uitgevoerd! Voor jullie mag de zomer nu volledig losbarsten!"

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.