Blog Stam

Agenda Tuinonderhoud

Geplaatst op 1 september 2016

TUINONDERHOUD:
Wij de inspanning, jij de ontspanning!
Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Maar laat de inspanning qua tuinonderhoud over aan een échte hovenier, rest jou slechts nog de kleine klusjes. Zo blijft het hebben van een tuin ontspannen. Zo geniet je duurzaam van je (nieuwe) tuin!

Agenda Tuinonderhoud:
Stam Tuinvormgeving hanteert een 4-tal tuinonderhoud-sessies voor de tuineigenaar die een deel aan  tuinonderhoud zelf uitvoert en een deel uit handen wil geven. De momenten van tuinonderhoud zijn dan gebundeld in 4 momenten, gekoppeld aan het seizoen.

- Winterbeurt: januari-maart
Een sessie met intensief tuinonderhoud met als doelstelling: Een schone lei voor het nieuwe seizoen.
- Voorjaarsbeurt: april 
Een kleine sessie van tuinonderhoud met aandacht voor bemesting en gazononderhoud.
- Zomerbeurt: juni-juli 
Een sessie van intensief tuinonderhoud met aandacht voor “snoeien en scheren”.
- Herfstbeurt: oktober-november
Een kleine sessie van tuinonderhoud. Hagen strak, bestrating schoon, laat de winter maar komen… (meer info)

Met deze agenda zijn we in staat iedere tuin te voorzien van een degelijke basis qua tuinonderhoud. Tijdens elke sessie van tuinonderhoud observeren we de gehele tuin en grijpen we in waar dat nodig is. We grijpen in met adviezen en tuintips of gewoon met snoeischaar, schep of schoffel.

Tuinonderhoud-App:
De hovenier die met zijn tijd mee gaat! Sinds 2015 werken we aan een Tuinonderhoud-App. Op de website StamTuin.nl wordt voor elke vaste klant een agenda voor tuinonderhoud aangemaakt. De jaarplanning, kostenbegroting en aantekeningen worden bijgehouden.

Wat kost tuinonderhoud:
Qua kosten voor het tuinonderhoud maken we jaarlijks een grove- maar realistische inschatting. Zo krijg je op voorhand een indruk van kosten maar betaal je uiteindelijk op basis van nacalculatie. Zo betaal je altijd exact voor wat je krijgt! Wil je meer weten? Klik hier.

 

 

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.