Blog Stam

Onderhoudsvrije tuin

Geplaatst op 29 mei 2016

"Laat het een onderhoudsvrije tuin zijn."

Met tuinieren hadden ze niet zoveel. De klant vroeg zich zelfs af hoe vaak ze eigenlijk de tuin bij hun nieuwe huis in Veenendaal zouden gaan gebruiken. De tuin; eigenlijk niet écht hun ding. 

Dit voorjaar is de "Onderhoudsvrije Tuin" gerealiseerd. Het tuinontwerp kreeg een sober en stoer karakter. Het resultaat werd lekker GROEN! Een email van de klant, enkele maanden na de tuinaanleg doet vermoeden dat de tuin goed werkt en het gezin al naar buiten weet te krijgen.  

Recensie:
"De tuin heeft na 1,5 regendag weer een boost gekregen. Groen, groener, groenst....De jongens kunnen er een potje voetballen en zelfs hun ouders zijn al in de tuin gesignaleerd"

Is het een onderhoudsvrije tuin geworden? Nee, die bestaan ook niet. De tuin is wel tuinonderhoudsvriendelijk! Een groene tuin is niet alleen weggelegd voor tuinliefhebbers. Met het juiste plantassortiment is het onderhouden van je tuinplanten, net zo makkelijk als het vegen van je terras.

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.