Blog Stam

Actie: Tuinontwerpservice aan Huis

Geplaatst op 20 december 2015

 

Met 20 ontwerpsessie’s in 2015 zijn 20 tuinen in de omgeving Veenendaal/Ede/Rhenen vormgegeven door Stam Tuinvormgeving. De Tuinontwerpservice aan Huis© is een unieke formule met mooie resultaten.
Voor 2016 is een leuke actie bedacht, waarbij iedere opdrachtgever voor een ontwerpopgave kans maakt de kosten van een Tuinontwerpservice aan Huis© terug te verdienen! En er is méér te verdienen…

 

Hoe werkt de actie:
In 2015 of 2016 een tuinontwerp laten maken door Stam Tuinvormgeving? Deel dan je ervaring binnen jouw netwerk. Daarvoor ontvang je een voucher. Vul deze voucher in en geef hem aan een relatie. Een nieuwe ontwerp-opdracht dankzij jouw voucher wordt dubbel beloont. Jouw relatie ontvangt € 25,- korting op de Tuinontwerpservice aan Huis© en jij ontvang een tegoedbon t.w.v. € 25,00 te besteden bij bloemist Meent&Bouman in Veenendaal.

Dat is nog niet alles.
Uit alle ontvangen vouchers wordt een winnaar verloot die de waarde van de Tuinontwerpservice aan Huis© volledig terug krijgt!

De voorwaarden?
Een ontvangen voucher is geldig wanneer:
- …je in de periode 2015-2016 de dienst Tuinontwerpservice aan Huis© hebt afgenomen.
- …de nieuwe Tuinontwerpservice aan Huis© n.a.v. je voucher voor 31-12-2016 is uitgevoerd.
- …de voucher volledig is ingevuld door jou en je relatie.

Tot slot:
Je mag zo veel vouchers uitgeven als je wil. Elke voucher wordt beloond en vergroot je kans bij de verloting.
- Het bedrag wat uitgekeerd wordt n.a.v. de verloting in december 2016 is gelijk aan het factuurbedrag voor de Tuinontwerpservice aan Huis© met een maximum bedrag van €425,00.
- Deelnemen is eenvoudig. Alle gebruikers van de Tuinontwerpservice aan Huis© ontvangen een aantal vouchers. Verder zijn vouchers onbeperkt verkrijgbaar.

Meer weten? Neem gerust contact op! CONTACTFORMULIER

 

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.