Blog Stam

Tuinboek: 30 Tuinontwerpen

Geplaatst op 29 mei 2016

Juni dit jaar wordt een tuinboek uitgegeven met de titel: "30 Tuinontwerpen".

Als leerling tuinontwerper mocht ik enkele jaren geleden een periode werken bij Carrie Preston. Een zeer gewaardeerde tuinontwerper in binnen en buitenland. Afgelopen jaar startte zij samen met Carolien Barkman, Bernadette den Bieman en Jeanne van Rijs met het formeren van het tuinboek "30 Tuinontwerpen, ongewone tuinontwerpen voor een gewone tuin."

Een tuinontwerp van Stam Tuinvormgeving werd geselecteerd voor dit tuinboek. Een tuin, gerealiseerd in Veenendaal West, door collega-ondernemer André Stam van Stam Buiteninrichting uit Veenendaal. Deze tuin is afgelopen zomer gefotografeerd door Fotograaf Maayke de Ridder en deze maand is het dan zover; het eerste boek met daarin opgenomen het werk van Stam Tuinvormgeving wordt een feit!

Het boek laat zien hoe je ook van een gewone tuin een buitenruimte kunt maken met een eigen persoonlijkheid. Het tuinboek toont het belang van een helder tuinontwerp door 30 zeer uiteenlopende tuinontwerpen uit Nederland en België te laten zien voor een tuin van 6x10 meter.

Dit tuinboek is natuurlijk te koop! MAAR, ook eenvoudig te winnen:

Wordt jij ook een volger van Stam tuinvormgeving op Facebook of Instagram?
1 juli wordt onder de nieuwe volgers dit gloednieuwe boek verloot!

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.