Hovenier Veenendaal

 

"Een hovenier is een alleskunner", zo wordt van hem verwacht. In Veenendaal heb je veel zelfstandige hoveniers en hoveniersbedrijven. Maar is elke hovenier overal goed in? Of heeft iedere hovenier -in Veenendaal- een specialisme?

Stam Tuinvormgeving uit Veenendaal is een hovenier met een specialisme. Als gediplomeerd Tuin- & Landschapsontwerper werkt hovenier Sander Stam anders  dan collega-hoveniers uit Veenendaal. Mogelijk is hij meer tuinontwerper dan hovenier, toch is hij een rasechte hovenier uit Veenendaal! Hovenier Stam staat veelvuldig met zijn schoenen in de modder. Hij bedenkt niet alleen het beplantingsplan, hij realiseert het ook eigenhandig. Dat hij als hovenier een vakman is bewijst hij ook door zijn kwaliteit in tuinonderhoud

Hovenier en tuinontwerper Sander Stam werk veel samen met andere hoveniers uit Veenendaal en omgeving. Hij werkt met hoveniers die ook een specialisme hebben. De éne hovenier is goed in bestratingen, de andere hovenier in het maken van veranda's en de andere hovenier is goed met beplanting. Door samen te werken als hoveniers ben je in staat de mooiste tuinen te maken.  Samenwerken doet hovenier Stam het liefst plaatselijk of regionaal. Zo wordt tuinaanleg in Veenendaal bij voorkeur gerealiseerd door een hovenier uit Veenendaal!

 

 

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.