Stadstuin met unieke veranda

Unieke maatwerk veranda/terrasoverkapping voor stadstuin in Veenendaal. Een mooi tuinontwerp met een kas als alternatieve veranda.

Het Tuinontwerp was klaar en de locatie voor de veranda was vastgesteld.  Voor de veranda lag al een ontwerp klaar maar de veranda zou traditioneel worden met een plat dak en ruwhouten balken en planken. Hiervoor in de plaats werd een kas-veranda ontworpen. De langwerpige tuin heeft een speels karakter dankzij een afwisseling aan borders, ondanks een architectonische lijnenspel.

Situatie
Een gedateerde tuin, uit de jaren '90. Een goed onderhouden tuin met de bekende cirkel-vormige paden en terrassen van Koppelstones. Nieuwe tuinwensen en het besluit om uiteindelijk niet te verhuizen maakte dat het huidige tuinontwerp plaatst moest maken voor een nieuwe tuinvormgeving.

Wens
Een strakke tuinvormgeving met veel ruimte voor borders en tuinperken. Een strakke vijver en een veranda waren absoluut tuinelementen die plaats moesten krijgen in het nieuwe tuinontwerp.. 

 

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.