Tuinontwerp Ede

 

Ook in Ede wordt tuinontwerper Sander Stam van Stam Tuinvormgeving steeds vaker in de arm genomen.

Dat ligt ook voor de hand want Stam Tuinvormgeving is gevestigt op de gemeentegrens Ede-Veenendaal, de "Groene Grens". Tuinontwerper voor de regio Ede! Toegankelijk tarieven voor een tuinontwerp dankzij korte afstanden.

Voor Stam Tuinvormgeving ligt in Ede de basis van het vakmanschap van tuinontwerper Sander Stam. Als jochie bezocht hij jaarlijks de modeltuinen van tuinbeurs Fleurig, toen op landgoed Kernhem in Ede. Direct na zijn basisschool wist hij het al zeker: "Ik wil hovenier worden, ik ga naar het Groenhorst College in Ede". Met zijn VMBO-diploma onder de arm verliet hij Ede en werd vervolgens opgeleid van vakbekwaam hovenier tot tuin- & lanschapsontwerper.

Heb je een nieuwe woning gekocht op het Enka-terrein in Ede? In veel opzichten is het slim om de tijd te nemen voor een tuinontwerp. Samenwerken met een tuinontwerper is slim omdat hij zowel creatief als praktisch mee kan denken richting jouw persoonlijke tuinontwerp

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.