Tuinontwerper & Hovenier

Zowel de tuinontwerper als de hovenier zijn tuinvormgevers. De tuinontwerper met pen en papier. De hovenier met schep en schoffel. Voor een goede tuinvormgeving moet je zowel de tuinontwerper àls de hovenier aan tafel hebben. Met Stam Tuinvormgeving uit Veenendaal heb je te maken met die tuinontwerper én die hovenier. 

Een goede tuinontwerper onderscheid zich door goede vakkennis. Een tuin ontwerpen is namelijk méér dan ruimtelijke vormgeving! Naast gediplomeert Tuinontwerper heb je met Stam Tuinvormgeving een ras-echte hovenier aan tafel. Met veel ervaring als het gaat om beplanting, tuinaanleg, tuinonderhoud etc. Zeer waardevolle kennis! Zo kan je dus van Stam Tuinvormgeving uit Veenendaal verwachten dat hij als tuinontwerper creatief buiten de kaders denkt en met de praktische kennis van de hovenier realistische plannen creëert.

Stam Tuinvormgeving uit Veenendaal werkt tevens veel samen met hoveniers uit Veenendaal en omgeving. Door deze samenwerking komen de talenten van zowel de tuinontwerper als de hoveniers nóg meer tot hun recht. Samen bouwen we keer op keer aan een unieke tuinvormgeving en zo krijgt iedere tuin een persoonlijke inrichting.  

Contact met Stam

Heb je een tuinvraag of wil je meer weten over de diensten van Stam Tuinvormgeving? Laat het weten via onderstaand contactformulier.